Jan Hop Roosendaal B.V.

Corona-maatregelen: Service en bereikbaarheid

Subaru COVID-19

Ook wij nemen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Om uw bezoek aan onze vestiging zo goed mogelijk te laten verlopen, informeren wij u graag hierover.

Zolang het mogelijk en werkbaar is, blijven de showroom en de werkplaats voor u open. De gezondheid van u en onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit, vandaar dat wij een aantal  maatregelen hebben genomen. Wij vragen om uw begrip en medewerking.

Zolang het mogelijk en werkbaar is, blijft de showroom en de werkplaats voor u open. Als uitgangspunt gelden de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Wij werken met in acht name van de volgende regels:

Onze medewerkers zijn goed op de hoogte hoe verspreiding van het coronavirus kan worden voorkomen en worden op de hoogte gehouden van het actuele nieuws over corona;

Medewerkers wassen en/of ontsmetten regelmatig hun handen;

Bent u verkouden of hoest u? Dan vragen wij u uw bezoek aan ons bedrijf uit te stellen, zodat de gezondheid van onze klanten en medewerkers niet in gevaar gebracht wordt;

Wij voeren extra schoonmaakrondes uit bij bijvoorbeeld de PIN-automaat, de toiletten en de deurklinken;

Hebt u de afgelopen 14 dagen een risicogebied bezocht en/of bent u in contact geweest met een besmette persoon, ook dan willen wij u vragen om de afspraak te verplaatsen;

Bij een bezoek aan de showroom en werkplaats, graag de volgende zaken in ogenschouw nemen:

Houd 1,5 meter afstand van elkaar;
Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog;
Betaal zo veel mogelijk met PIN;
Leg uw autosleutels op de balie, overhandig ze niet direct aan onze medewerkers;
Wij schudden tijdelijk geen hand;
Kantoren en/of de werkplaats niet betreden tenzij het strikt noodzakelijk is.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw auto te brengen of te halen, dan halen wij uw auto graag kosteloos op. Het is ook mogelijk om de onderhoudsbeurt aan uw auto op een andere datum te plannen. Neem daarvoor contact met ons op.
 
Aanvullend bieden wij u de mogelijkheid voor een proefrit aan huis. Uiteraard staat ook hier de gezondheid voorop. Neem contact op voor een afspraak.
 
Mocht u contact met ons willen opnemen zonder ons te bezoeken, dan kan dat via telefoon, WhatsApp en e-mail.
 
We volgen de ontwikkelingen op de voet en zullen u informeren in het geval de situatie wijzigt.
We doen ons uiterste best om iedereen zo goed en snel mogelijk te bedienen en vragen om uw begrip indien wij niet die service kunnen bieden die u van ons gewend bent.
 

Lees meer

Vervang tijdig uw interieurfilter
Tijd voor de bandenwissel
Riskeer geen boeten: APK keuring blijft verplicht
 
Beeld: Stuurwiel, stoel en versnellingspook worden met speciale hoezen afgedekt